پروتز سینه

پروتز سینه

پروتز سینه به تزریق سیال یا قرار دادن ایمپلنت‌های پر شده با جلوه دهنده‌های سینه درون بافت سینه یا زیر پوست صورت می‌گیرد. این روش یکی از روش‌های اصلاح ظاهری سینه است که برای بهبود شکل و اندازه سینه ها به کار می رود. پروتز سینه معمولا برای افرادی که اندازه یا شکل سینه‌های طبیعی‌شان با مشکل روبرو هستند، از جمله زنانی که پس از جراحی سرطان سینه قسمتی از بافت سینه شان برداشته شده است، به کار می‌رود.

عمل پروتز سینه به صورت جراحی انجام می‌شود. در این جراحی، جراح یک برش را در ناحیه سینه یا زیر آن قرار می‌دهد و به بافت سینه دسترسی می‌یابد. سپس یک ایمپلنت سینه در محل قرار داده می‌شود یا سیالی حاوی جلوه دهنده‌های سینه به سینه تزریق می‌شود. پس از جراحی، برای حفظ شکل و موقعیت درست ایمپلنت، بسته‌بندی و فشاردهی به سینه لازم است. بیمار باید به مدت چند هفته پس از جراحی از فعالیت‌هایی مانند ورزش‌های سنگین و کارهای سنگین خودداری کند. همچنین، نیاز به تعویض ایمپلنت برای برخی افراد وجود دارد که بستگی به نوع ایمپلنت و سن بیمار دارد.

مطالعه بیشتر: کوچک کردن سینه

نکاتی که باید قبل از پرتز سینه انجام دهیم

پیش از انجام عمل پروتز سینه، بیمار باید با پزشک خود مشاوره کند و به طور دقیق درباره روش‌ها، جزئیات جراحی، پیش‌زمینه بالینی، انتظارات بالینی و مشکلات پس از عمل پروتز سینه صحبت کند. برخی از نکات مهم که باید در نظر گرفت عبارتند از:

1- سلامت کلی بدن:

برای انجام این جراحی، بیمار باید سالم باشد و هیچ بیماری جدی نداشته باشد که ممکن است خطری برای جراحی داشته باشد.

2- نوع ایمپلنت سینه:

بیمار باید با پزشک خود درباره نوع ایمپلنت سینه که بهترین انتخاب برای اوست، مشورت کند. این شامل اندازه، شکل، جنس و جزئیات دیگری است که در انتخاب ایمپلنت باید در نظر گرفته شود.

3- پیش‌زمینه بالینی:

پزشک باید با پیش‌زمینه بالینی بیمار آشنا شود تا بتواند عوامل خطر و عوارض پتانسیلی را تخمین بزند.

4- مشکلات پس از جراحی:

بیمار باید با مشکلاتی که پس از جراحی ممکن است رخ دهند، آشنا باشد. این شامل درد، التهاب، خونریزی و عفونت است.

5- زمان بهبودی:

زمان بهبودی بیمار پس از جراحی پروتز سینه بستگی به نوع جراحی، ایمپلنت استفاده شده و شرایط فردی بیمار دارد. برای بهبودی کامل، باید برنامه‌های خاصی را دنبال کرد.

پروتز سینه

مطالعه بیشتر: عوارض جراحی پروتز سینه چیست

نکاتی که باید بعد از پرتز سینه انجام دهیم

پس از عمل پروتز سینه، بیمار نیاز به مراقبت‌های خاصی دارد تا بهبودی کامل را تجربه کند. برخی از نکات مهم که باید پس از عمل در نظر گرفته شوند عبارتند از:

1- استراحت:

بعد از عمل پروتز سینه، بیمار باید استراحت کافی داشته باشد و فعالیت‌های سنگین را انجام ندهد.

2- قرار دادن بسته‌بندی:

بسته‌بندی به محل پروتز سینه قرار داده می‌شود تا به شکل و موقعیت درست ایمپلنت کمک کند و از خطر خونریزی و التهاب کاهش دهد.

3- مصرف داروها:

پزشک ممکن است به بیمار داروهای تجویز کند تا به درد کمک کند، التهاب را کاهش دهد و عفونت را کنترل کند.

4- بازگشت به کار:

بیمار باید به مدت حداقل یک هفته پس از عمل پروتز سینه از کار و فعالیت‌های سنگین خودداری کند.

5- تمرینات فیزیکی:

پس از چند هفته، پزشک ممکن است به بیمار اجازه دهد تمرینات فیزیکی ساده را انجام دهد تا به بهبودی سریع‌تری دست پیدا کند.

6- نوبت دوم عمل:

برخی بیماران نیاز به تعویض ایمپلنت دارند و باید پس از چند سال دوباره جراحی شوند.

در صورت بروز هرگونه مشکل بعد از عمل، باید به پزشک خود اطلاع دهید تا مشاوره و درمان مناسب ارائه دهد.

مطالعه بیشتر: انواع و بهترین برند های پروتز سینه

هزینه عمل پرتز سینه

هزینه عمل پروتز سینه به شدت متفاوت است و به عوامل مختلفی مانند محل جراحی، تخصص پزشک، نوع ایمپلنت و جنس آن و میزان مشکلات پزشکی قبلی بیمار بستگی دارد. همچنین هزینه پروتز سینه در کشورهای مختلف نیز متفاوت است.

به طور کلی، هزینه عمل پروتز سینه در کشورهای پیشرفته حدود 5,000 تا 10,000 دلار آمریکاست. در کشورهای در حال توسعه، هزینه این عمل کمتر است و ممکن است حدود 1,000 تا 3,000 دلار باشد.

در هر صورت، بهتر است برای اطلاعات دقیقتر و هزینه‌های مربوط به پروتز سینه در منطقه خود با پزشک خود مشورت کنید. همچنین باید در نظر داشت که بیماران بیمه دار در بعضی از کشورها ممکن است تحت پوشش هزینه‌های عمل پروتز سینه قرار بگیرند

مزایای پرتز سینه

پروتز سینه یکی از روش‌های موجود برای بازسازی و بهبود شکل سینه‌ها است که برای بسیاری از بیماران مزایای زیادی دارد. برخی از مزایای این عمل به شرح زیر است:

1- بهبود ظاهر:

پروتز سینه می‌تواند به شکل و اندازه سینه‌ها کمک کند و بهبود ظاهر آنها را برای بیمارانی که به دلیل مشکلات مختلفی از جمله سرطان سینه، از سینه‌های خود رضایت ندارند، ایجاد کند.

2- بهبود خود اعتمادی:

پروتز سینه می‌تواند برای بیمارانی که به دلیل نداشتن سینه، به خود اعتمادشان کاسته شده، راه حلی باشد و بهبود خود اعتمادی آنها را تقویت کند.

3- افزایش رضایت بیمار:

پروتز سینه ممکن است به بیمار کمک کند که بازگشت به زندگی معمولی خود پس از درمان سرطان سینه را آسان تر پذیرا باشد.

4- آسانی اجرای عمل:

پروتز سینه عملی ساده و کم خطری است و اجرای آن نسبتاً ساده است.

5- بهبود کیفیت زندگی:

پروتز سینه ممکن است به بیمار کمک کند که کیفیت زندگی بهتری داشته باشد و از تغییرات ناشی از نداشتن یک یا هر دو سینه جلوگیری کند.

با این حال، همانطور که گفته شد، قبل از تصمیم‌گیری برای انجام پروتز سینه، باید با پزشک مشورت کرده و در مورد مزایا و معایب و ریسک‌های مربوط به این عمل بیشتر آگاهی پیدا کرد

پروتز سینه

مطالعه بیشتر: روش های بزرگ کردن سایز سینه

معایب پرتز سینه

همانطور که در مزایای پروتز سینه ذکر شد، این عمل می‌تواند برای بسیاری از بیماران بسیار مفید باشد، اما همچنین معایب و ریسک‌هایی نیز دارد که باید در نظر گرفته شوند. برخی از معایب این عمل عبارتند از:

1- عفونت:

عفونت در محل پروتز سینه می‌تواند در برخی موارد اتفاق بیفتد. علائم عفونت شامل درد، تورم، قرمزی و خارش در محل پروتز سینه می‌باشد.

2- سرخ شدن و درد:

بعد از عمل پروتز سینه، ممکن است درد و سرخ شدن در محل عمل ایجاد شود که معمولاً پس از چند روز بهبود می‌یابد.

3- تشکیل خونریزی:

تشکیل خونریزی در محل عمل یکی دیگر از ریسک‌های مربوط به پروتز سینه است که ممکن است نیاز به درمان داشته باشد.

4- تشکیل ریزش مو:

در بعضی از موارد، تشکیل ریزش مو در محل عمل و تزریق شده در آنجا ممکن است رخ دهد.

5- مشکلات احتمالی با اندازه و شکل پروتز سینه:

در بعضی موارد، اندازه و شکل پروتز سینه ممکن است با نظر بیمار مطابقت نداشته باشد و احتمال وجود تغییرات واضح در شکل و اندازه سینه وجود دارد.

6- مشکلات با تصویر برداری پستان:

پروتز سینه ممکن است در تصویربرداری پستان تداخل ایجاد کند و باعث دشواری در تشخیص سرطان سینه شود.

با این حال، برای بسیاری از بیماران، مزایای پروتز سینه بیشتر از معایب آن است و با مشورت با پزشک، انجام این عمل می‌تواند گزین

دوره نقاهت پس از عمل پروتز سینه به مدت حدود چند هفته طول می‌کشد. این دوره به زمانی نیاز دارد تا بدن برای بهبود عمل آماده شود و شامل مراقبت‌های خاصی برای محل پروتز شامل محدودیت در حرکت کردن بازو، استفاده از بانداژ و کار با پزشک جراح است.

در طول دوره نقاهت، باید از فعالیت‌هایی مانند ورزش شدید، برداشتن اشیاء سنگین، و انجام کارهایی که نیاز به خم شدن یا خم شدن دستها دارد، پرهیز کنید. همچنین باید برای جلوگیری از عفونت، مراقب بهداشت شخصی خود باشید و محل پروتز را تمیز نگه دارید. پزشک شما همچنین ممکن است شما را به مصرف داروهایی برای بهبود درد و احتمالاً تجویز آنتی‌بیوتیک نیز دستور دهد.

در مجموع، دوره نقاهت پس از عمل پروتز سینه اهمیت بسیاری دارد و باید به دقت پیروی شود تا بهبودی سریع‌تر اتفاق بیفتد و ریسک‌های بیشتری از جمله عفونت کاهش یابد.

مطالعه بیشتر: تزریق چربی به باسن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان (کلیک)